Ontstaan van ToverNanny

Ieder kind is anders en ieder gezin is uniek. Ik streef ernaar om voor ieder kind passende en liefdevolle opvang te bieden zodat ze optimaal kunnen ontwikkelen, kinderen zijn de toekomst!
Een passievol idee is in 2011 uitgegroeid tot het ontstaan van de Toverschommel.Ik ben Carianne Vreezen moeder van 2 leuke jongens. In de loop van de jaren heb ik een sterke visie ontwikkeld, namelijk dat kinderen de ruimte moeten krijgen om te ontwikkelen. Dit doen ze zelfstandig maar onder toezicht. Kinderen moeten hun eigen grenzen leren kennen en kunnen verleggen zodat ze zelfvertrouwen opbouwen. Dit zorgt voor een sterke ontwikkeling en doorzettingsvermogen. Het is een natuurlijk proces wat niet afgeremd zou mogen worden door hun omgeving.Ieder kind is anders en ieder gezin is uniek. Ik streef ernaar om voor ieder kind passende en liefdevolle opvang te bieden zodat ze optimaal kunnen ontwikkelen want kinderen zijn de toekomst!
Daar moeten we ze op voorbereiden, niet tegen beschermen. Mijn visie is duidelijk zichtbaar in de werking van mijn 3 prachtige kinderopvang locaties. Gaandeweg is er ook het idee ontstaan voor ToverNanny want een Nanny is zo veel mee dan een oppas. Ze is een vriendin, coach, raadgever, klankbord en de duizendpoot in een gezin die perfect inspeelt op de wensen en behoeftes van jullie allemaal!ToverNanny helpt jullie graag bij het vinden van een betoverende Nanny voor uw mooie gezin!Carianne Vreezen