De verschillende mogelijkheden

Hieronder geven we u de verschillende mogelijkheden. ToverNanny heeft Nanny’s voor thuis, tijdens de vakantie of zelfs mee op vakantie.

Een Nanny

Een Nanny biedt uw gezin heel veel gemak. Ze komt op de afgesproken tijd bij u aan en begint vervolgens met veel liefde aan de verzorging van uw kinderen. Zo kunt u rustig gaan werken en de kinderen en uw huis met een gerust gevoel aan de Nanny overlaten.

Onze betoverende Nanny zorgt ervoor dat uw gezin ontlast wordt terwijl de kinderen vermaakt en verzorgd worden. Uw Nanny zal een vriendin, coach, raadgever, klankbord en de duizendpoot in uw gezin zijn waar u altijd op kan rekenen!Een goede match is daarom belangrijk! ToverNanny breng gezin en Nanny met elkaar in contact. Er vindt een kennismaking plaats tussen de Nanny en uw gezin en naderhand heeft de ToverNanny contact met zowel de Nanny als het gezin. Wanneer beide partijen enthousiast zijn wordt het contract opgesteld en kan de Nanny aan de slag! Samen met de Nanny bespreekt u van te voren wat de ‘huisregels’ zijn en welke huishoudelijke taken de Nanny op zich neemt. Wanneer de vaste Nanny ziek is of op vakantie gaat doet ToverNanny er alles aan om vervanging te regelen als u dit wenst.Wilt u graag een Nanny voor thuis? Neem dan contact met ons op. Naar aanleiding van u aanvraag zullen we een voorstel op maat maken.

Wat doet een Nanny

Duidelijke afspraken

Jullie Nanny houdt rekening met uw opvoedingswensen. Jullie maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden en de regels die er gelden. Bespreek met ons en uw Nanny waar jullie belang aan hechten.

Verzorging met liefde

Ze richt zich op de verzorgende taken; denk hierbij aan het ochtendritueel, badderen, aankleden, pampers verschonen, flesvoeding geven, verse maaltijden bereiden. Ook bezoekjes aan de kapper, logopedie, huisarts enz. kunt u aan uw Nanny overlaten.

Echte duizendpoot

De Nanny is een duizendpoot! Is plotseling de tandpasta op of moeten de boeken terug naar de bieb? Geen nood uw Nanny regelt het. Is er nog geen verjaardagscadeautje gekocht of geknutseld voor het kinderfeestje? Uw Nanny regelt het allemaal!

Huiswerkbegeleiding

Vanaf jongs af aan krijgen kinderen huiswerk mee naar huis. Dit is na een drukke dag vaak een pffff momentje. Hierin begeleidt de Nanny uw kind in alle rust. Nadat ze eerst samen een 4 uurtje hebben gegeten met een ontspannen kopje thee gaan ze aan de slag.

Veilig onderweg

De Nanny is een persoonlijke taxi voor uw kind. Ze brengt en haalt uw kinderen van en naar school, sportvereniging, muziekschool, speelafspraakjes en kinderfeestjes met bijvoorbeeld een bakfiets of een auto.

Plannen en organiseren van uitstapjes

Er is niks zo leuk om lekker buiten te zijn en leuke dingen te beleven. Buiten spelen is gezond en nieuwe dingen beleven is interessant! Denk hierbij aan een uitstapje naar de supermarkt, bakker, markt, kinderboerderij, speeltuin, dierentuin, bos, strand enz.

Een Nanny tijdens vakantie(s)

Moet u gaan werken maar hebben de kinderen vakantie? Of wilt u tijdens uw vakantie een Nanny meenemen? Een Nanny kan de vakantie nog leuker en makkelijker maken!

Een Nanny tijdens (school)vakanties

Moet u gaan werken maar hebben de kinderen vakantie? Tijdens de paas-, zomer-, herfst- en kerstvakantie is het mogelijk om een Nanny voor een korte periode in te schakelen voor de zorg van uw kinderen. Ze zullen de vakantie van hun leven hebben. De Nanny neemt voor u de verzorgende taken van de kinderen uit handen maar kan ook uitstapjes organiseren, kleine huishoudelijke taken uitvoeren en eventueel koken op verzoek. Samen met de Nanny bespreekt u van te voren wat de ‘huisregels’ zijn en welke huishoudelijke taken de Nanny op zich neemt.Onze Nanny’s zijn allemaal pedagogisch geschoold, dit betekent dat ze precies weten wat kinderen per leeftijdsgroep nodig hebben om ze te stimuleren. Ze kunnen dus perfect activiteiten aanbieden en begeleiden die bij de leeftijd van uw kind passen.Wilt u graag een Nanny in de vakantie periode? Neem dan contact met ons op. Naar aanleiding van uw aanvraag zullen we een voorstel op maat maken.

Een Nanny mee op vakantie

Een vakantie Nanny kan uw vakantie met kinderen nog leuker maken! Doordat de Nanny veel taken uit handen neemt kunt u lekker ontspannen en leuke dingen gaan doen. De Nanny past niet alleen op de kinderen maar kan ook andere taken op zich nemen. Denk hierbij aan het bereiden van het ontbijt of boodschappen doen. Als u graag met uw partner een avond uit eten wilt gaan blijft de vakantie Nanny samen met de kinderen in het hotel of vakantiehuis. U spreekt van tevoren met de vakantie Nanny af welke taken zij tijdens de vakantie zal verrichten zodat jullie beiden weten waar jullie aan toe zijn.

 

Voorwaarden vakantie Nanny
Er zijn voorwaarden verbonden aan het meenemen van een vakantie Nanny. Ten eerste moet de Nanny tijdens de vakantie een eigen slaapkamer hebben zodat ze genoeg privacy heeft. Daarnaast betaalt u de reis van en naar de vakantiebestemming, het onderdak en eventueel het eten. Samen met de Nanny spreekt u van tevoren af hoeveel dagen en hoeveel uur per dag de Nanny aan het werk is en wanneer ze haar vrije tijd kan besteden. Voordat u met de Nanny op reis gaat spreek je een kennismaking en proefdag af waarbij je elkaar beter kunt leren kennen.